< Tilbake

Ønsker sårt hjelp til sommeropplevelser for familien <3

Beskrivelse

Har gått mange runder med meg selv, da dette er ubehagelig og vanskelig å spørre om og be om hjelp til fra fremmede, men jeg svelger stoltheten min og håper noen fantastiske sjeler der ute vil hjelpe oss litt, for det hadde betydd så ufattelig mye, og vi ville vært evig takknemlig <3

Vi er en liten familie på 3 som har hatt et utrolig tøft år bak oss hvor vi mistet et barn godt ut i svangerskapet med den sorgen det medførte på toppen av et allerede tøft år.
Vi har minstesats ufør. Dette gjør at vi lever på et stramt budsjett året rundt, men det går akkurat med innsparinger der vi kutter alt som ikke er hundre prosent nødvendig. Vi er vant til å ikke kunne reise på noe ferieturer, og prøver så godt vi kan ved å finne på gratis ting i hjemmet, lage camping i stuen, gå tur i nærområdet eller spille brettspill som vi har hatt liggende. Det som gjør dette ekstra tøft, er at det aldri er rom for noe ekstra hyggelige opplevelser sammen som en familie som vi så sårt hadde trengt- da spesielt med tanke på at barnet har lyst og ha med oss foreldre på opplevelsene.

Vi har rett og slett ikke råd å unne oss den turen på en restaurant,på vilvite senteret eller kino med godis. Det er vondt og til stadighet måtte fortelle barnet at det har vi ikke råd til for vi er nødt å prioritere nødvendigheter. Slik som i år da det har vært ekstra uforutsatte utgifter til medisiner og nye briller, som er helt nødvendig.

Ber derfor ydmykt om hjelp til gavekort på vilvite, peppes pizza, kino, eller matbutikk hvor vi kunne ha kjøpt noe å kost oss med slik at det kan bli noen fine sommerminner likevel. All hjelp og støtte er kjærkomment og jeg setter utrolig stor pris på hjelpen.

Ønske
  • Sted
    vestlandet
  • Fra 13 Jul 2021
  • Til 15 Aug 2021
Kontaktinfo
Stikkord
Fornøyelsespark Kino Mat