< Tilbake

Barnas sommerparadis uke 26

Beskrivelse

Barnas Sommerparadis er en aktivitetsleir som gir alle barn og unge en mulighet til å komme tilbake til skolebenken i august med fantastiske minner og nye vennskap i bagasjen.

VI GLEDER OSS!

Aldersgruppe: 7-12 år.

Tidsrom: Uke 26 kl. 10.00 og avslutter kl.17.00 mandag til fredag.

Pris: Gratis.

Dette er et gratis arrangement i regi av Zuccarellostiftelsen med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB og Anthonstiftelsen. Påmelding gjelder for hele uken, og det er ikke mulig å kun delta noen av dagene, da dette opptar plass fra noen som kan være der hele uken.

Zuccarellostiftelsen samarbeider med ulike aktører, blant annet Redd Barna og Tøyen Sportsklubb.

Sted: Hvalstrand i Asker. Hvalstrand 1, 1394 Nesbru.

Når dere kommer inn porten, hold til venstre mot baksiden (Kaptein Sabeltannbrygga). Der vil dere garantert finne oss. Vi har "base" i uværsskuret ved stupetårnet. Finner du tårnet, finner du oss! Det vil være flere beachflagg med Zuccarellostiftelsen synlig på hele området.

Mat og drikke: Barna vil få servert lunsj på leieren, og trenger derfor ikke å ha med medbrakt mat eller drikke.

Husk å melde i fra på påmeldingen om barnet har noen spesifikke hensyn til mat eller allergier. Vi vil ikke ha mulighet til å endre mat under selve leiren.

Transport: Det vil bli satt opp 1-2 buss fra Operaen i Oslo Sentrum til og fra Hvalstrand hver dag.

Bussen vil stoppe på Sandvika bussstasjon hver vei. Når bussen er full, vil du ikke få mulighet til å velge dette alternativet under påmeldingen. Bussen blir bemannet av erfarne frivillige fra Redd barna - kontaktinformasjon blir oppgitt når det nærmer seg.

Annet: Har ditt barn redningsvest - ta den med!

Hvis ikke, vil det være redningsvest til utlån. Alle barn og voksne er påbudt å bruke redningsvest når de er nær vann eller i vannaktivitet - uansett svømmedyktighet.

Barna blir delt inn i grupper etter alder. Hver gruppe har erfarne gruppeledere som er i alderen 18-25 år. Gruppene går gjennom ca. 4 aktiviteter per dag.

Redd Barna er tilstede under hele leiren og bemanner et eget telt barna kan trekke seg tilbake i, dersom det er behov for det.

Tips
  • Sted
    Hvalstrand
  • Fra 27 Jun 2022
  • Til 1 Jul 2022
Kontaktinfo
Stikkord
Friluftsliv og sport