< Tilbake
feriesentralen

Drømmer om en overraskelse med vår datter som gir hun positive minner , etter at mor har vært borte lenge ❤️ Vår datter gleder seg lenge over en oppmuntring ❤️

Beskrivelse

Kjære vakre sjeler der ute ❤️
Her er det vinterferie uke 8.

Mor , far og datter på snart 15. Har vært igjennom en livssituasjon som har gått hardt utover vårt barn . Mamma ble operert , fikk dessverre lammelser kom seg sakte men sikkert . Så en alvorlig situasjon , brutalt i starten .Bodd på sykehus og rehabiliterings senter til nå nylig 😍 Vi lever på et lavt budsjett , fattig grensen .
Sier seg selv at dette har vært tungt og vondt for alle . Datteren vår har vært mye redd , og savnet etter mamma har vært stort .Julen ble ikke som vi håpet . Selv om vi gjør det beste ut av alt .
Drømmen nå er å skape gode relasjoner og minner som vi kan leve lenge på . En overraskelse til henne hadde betydd så mye .

Vår datter er jo som andre ungdommer , ønsker å være lik andre , noe som er vondt og vanskelig å følge opp .
Hennes selvtillit hadde vokst hvis hun kunne arvet noe klær , eller om noen har noe liggende de ikke trenger av gode dufter parfyme , shampoo osv . Mange vet hva ungdom liker , hadde bare vært så himmelsk . Shoppe selv er drøm for henne . Alt er kjærkomment .

Omsorg og kjærlighet er gratis , det er det lille ekstra vi ikke klarer . Skriver med gråten i halsen , dette er så vondt . Vi forteller gjerne mer om oss , skriv gjerne ❤️ Håper så i nderlig på en mail fra noen . Det var ikke enkelt å skrive disse ord .

Mvh

HÅPEFULL
Mamma som nå gjør alt for å få til en oppmuntring 🥰

Tips
  • Sted
    Østfold
  • Fra 17 Feb 2023
  • Til 26 Feb 2023
Kontaktinfo
Stikkord
Kino Mat Overnatting