< Tilbake

Fjellferie i telt

Beskrivelse

Fri og Vill ønsker å invitere inntil 4 familier med barn til en fjellferie i vakre Trollheimen, der alt er inkludert!
Vi henvender oss til de familiene som trenger gode opplevelser for seg selv og barna i sommer, og som har økonomiske eller andre vektige utfordringer i livene sine.
Vi starter turen ved parkeringa før Jøldalshytta og går nordover i stedet for å følge stiene hvor alle andre går. Det blir 3 netter med overnatting i telt, fisking og padling og sosiale kvelder med felles middag. Kos med hund, bading og utforsking er også inkludert!
Dagsetappene kan bli opptil 6 kilometer, men vi justerer lengde og fart ut ifra de minste bena 🙂
Det trengs ingen spesielle forkunnskaper annet enn en viss fysisk form og interesse for natur og friluftsliv. Underveis lærer vi bort tips og triks omkring villmarkslivet, som f.eks navigering, ernæring, bekledning og nødvendig utstyr på tur.
Alle måltider er inkludert og vi stiller med telt, underlag, brennere og annet teknisk utstyr om du ikke har selv. Spør oss om det er noe du mangler! Før turen sender vi ut pakkeliste for andre ting den enkelte må ha med seg, med fokus på bekledning.
Send oss en melding/mail dersom du er interessert, med litt bakgrunn om dere selv samt motivasjon for en slik tur. Deltakere blir ikke annonsert.
christer@friogvill.no (eller via Instagram friogvill.no eller Messenger)
Vi gleder oss til tur med dere

Tips
  • Sted
    Trollheimen
  • Fra 4 Aug 2022
  • Til 7 Aug 2022
Kontaktinfo
Stikkord
Friluftsliv og sport