< Tilbake
feriesentralen

Gratis sommerleir barn 7-12 år

Beskrivelse

Meld deg på Zuccarellostiftelsens sommer camp - GRATIS
Dato: mandag 26.juli-fredag 30.juli

https://www.zuccarellostiftelsen.no/barnas-sommerparadis-2021

Barnas Sommerparadis er en aktivitetsleir som gir alle barn og unge en mulighet til å komme tilbake til skolebenken i august med fantastiske minner og nye vennskap i bagasjen!

Barnas Sommerparadis starter kl. 10.00 og avslutter kl.17.00 mandag til fredag 26.-30. juli.

Aldersgruppe: 7-12 år

Pris: Gratis. Dette er et gratis arrangement i regi av Zuccarellostiftelsen med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB, Gjensidigestiftelsen, Bufdir og Anthonstiftelsen. Påmelding gjelder for hele uken, og det er ikke mulig å kun delta noen av dagene, da dette opptar plass fra noen som kan være der hele uken.

Sted: Hvalstrand i Asker. Når dere kommer inn porten, hold til venstre mot baksiden (Kaptein Sabeltannbrygga). Der vil dere garantert finne oss. Vi har "base" i uværsskuret ved stupetårnet. Finner du tårnet, finner du oss!

Mat og drikke: Barna vil få servert lunsj på leieren, og trenger derfor ikke å ha med medbrakt mat eller drikke. Husk å melde i fra på påmeldingen om barnet har noen spesifikke hensyn til mat eller allergier. Vi vil ikke ha mulighet til å endre mat under selve leiren.

Transport: Det vil bli satt opp 2 busser fra Operaen i Oslo Sentrum til og fra Hvalstrand hver dag. Disse bussene vil stoppe på Sandvika bussstasjon hver vei. Når bussene er fulle, vil du ikke få mulighet til å velge dette alternativet under påmeldingen.

Annet: har ditt barn redningsvest - ta med dette. Hvis ikke, vil det være redningsvest til utlån. Alle barn og voksne er påbudt å bruke redningsvest når de er nær vann eller i vannaktivitet, uansett svømmedyktighet.

Fotografi/film: Når deltakerne melder seg på Barnas Sommerparadis godkjenner du at Zuccarellostiftelsen kan fotografere eller filme barna under arrangementet. Bilder og videoer vil blant annet bli delt i en lukket Facebook-gruppe til alle foreldre. Bilder fra Barnas Sommerparadis vil også bli brukt i Zuccarellostiftelsens sosiale medier og interne presentasjoner. Det vil aldri bli delt bilder av barn i en sårbar situasjon. Dersom du har spørsmål, eller av spesielle hensyn ikke ønsker at ditt barn skal bli tatt bilder av, kontakt julie@zuccarellostiftelsen.no

VEDR SMITTEVERN 2021

Vi vil til enhver tid følge de retningslinjer og råd, gjeldende for sommerleirer, gitt av FHI.

Både barn og foresatte skal gjøre seg godt kjent med gjeldende regler.

Kun friske barn - uten symptomer på sykdom - kan delta på leir.

Symptomer på sykdom kan være: feber, rennende nese, sår hals, hoste, tung pust, utmattelse, smerter i kroppen, redusert smakssans, oppkast, magesmerter og diare. Ved symptomer skal barnet først klareres av lege, før oppmøte på camp.

Får barnet symptomer på sykdom i løpet av uka, må det dessverre sendes hjem. Du må da straks ta kontakt med fastlege/legevakt, og holde oss oppdatert om situasjonen til barnet.

Det informeres på oppropet på mandag hvem de skal henvende seg til hvis de føler seg dårlig. Vi tar ingen sjanser, så selv en lett forkjølelse vil kunne føre til hjemreise. Det kan derfor være lurt å snakke med barna om dette hjemme samt det å kle på seg om de blir kalde.

Sted
Hvalstrand Bad
Hvalstrand 1
Nesbru
1394

På Barnas Sommerparadis 2021 får du:

Mange nye venner

Masse lærdom

Førstehjelpskurs

Frukt hver dag

Ubegrenset vann og saft

Lunsj hver dag

Et grillmåltid torsdag eller fredag

T-skjorte

Vannflaske

Minner for livet

Vi ber om at alle som har, må ha med seg godkjent flytevest/redningsvest som er tilpasset barnet. Alle skal ha sjøvett i løpet av uka hvor de skal bade med klær. Det er lurt å legge et ekstra skift i sekken fra dag 1!

Vi har fokus på sikkerhet, og barna får lære førstehjelp av profesjonelle førstehjelpere. Førstehjelperne er tilstede på aktivitetsleiren hele uken. På Barnas Sommerparadis 2021 får barna prøve en mengde aktiviteter: jolleseiling, krabbefiske, bananbåt, tråkkebåt, kano og robåt, musikk og dans med mer.

Våre ledere må gjennomføre livredning- og førstehjelpskurs, og flere av våre ledere har bred erfaring fra barne- og ungdomsarbeid.

Påmelding er for hele uken!

Tips
  • Sted
    Hvalstrand i Asker
  • Fra 26 Jul 2021
  • Til 30 Jul 2021
Kontaktinfo
Stikkord
Barn og baby Friluftsliv og sport