< Tilbake
Tips

Ønsker å gi bort juleglede

Beskrivelse

Hei! Jeg ønsker i år å hjelpe de som sliter i julen. Tanken er at de som har aller minst ofte får hjelp, mens de som sliter med gjeld, trygd eller av andre grunner så vidt får endene til å møtes ikke får noen form for hjelp så lenge man har tak over hodet.

Vel Jeg har selv opplevd å måtte vende på hver krone uten at det har hjulpet. Jeg har snakket med flere mennesker som tilsynelatende har en greit betalt jobb, men som føler på skammen over å ikke ha noe godt å sette på bordet til barna kommer i jula, eller ønsker å ha mulighet til å gi katten sin det lille ekstra. Jeg vet hvor vondt det er å måtte prioritere bort ting mange tar for gitt, som litt ekstra julekos og gaver til de minste for å betale strømregningen. Har ikke så alt for mye til overs nå heller men så vi klarer oss! Har derfor bestemt meg for å hjelpe et par stk i mitt eget nærområde som sliter slik at de kan få en god jul med sine egne.

Så om det er noen der ute som sitter og sliter med å finne ut av hvordan få råd til et ordentlig julemåltid og julegodt eller gaver. Ta kontakt så får jeg se hva jeg kan hjelpe med. Tanken er å da sette sammen en juleeske som blir levert personlig før jul. Inhold kan være alt av julemat og drikke, pålegg, godis, kattemat/utstyr og eventuelt noen pakker for de minste.

Jeg kan ikke love å hjelpe alle, men ikke nøl med å ta kontakt. Alt i god hensikt.
Håper å få glede noen som gruer seg til jul.

https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=163058668

PS.!
Presiser hva jeg kan gjøre for å hjelpe.
Fortell meg også i hvilket område du bor. Bydel hvis trondheim og kommune hvis utenfor.

Tips
  • Sted
    Trondheim
  • Fra 1 Dec 2019
  • Til 24 Dec 2019
Kontaktinfo
Stikkord
Juleferie