< Tilbake
Tips

Gratis sommerferie på Sørmarka - Vålerenga samfunn

Beskrivelse

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn vil også i år arrangere gratis sommerferie for familier med dårlig økonomi.

- Vi ønsker at familier som ikke har råd til å dra på ferie skal få en mulighet til å oppleve noen gode ferieminner, sier Daglig leder i Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn, Lars Eirik Eggen.

- Hver sommer tilbyr vi ferieaktiviteter til omtrent 80 barn og voksne. Familiene er utrolig takknemlige for vårt opplegg og de koser seg veldig her på Sørmarka konferansehotell.

Elisabeth Vaardal er markedsansvarlig på Sørmarka Konferansehotell og er glad for at Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn velger å benytte deres hotell.

- Vi har tatt imot Vålerenga Fotball i mange år nå og det er utrolig hyggelig å se barn og voksne kose seg med kano, beachvolley, fotball og andre aktiviteter her hos oss.

- Vi er stolte av å kunne samarbeide med stiftelsen, og det er helt i tråd med vår profil om å ta et samfunnsansvar utover det å drive hotell.

Ferieaktivitetene gjennomføres i uke 26 og i uke 33. Søknadsfrist for å delta på årets sommerferieaktiviteter er mandag 18. juni. Gå inn på http://vif-samfunn.no/pamelding-ferieaktivitet for å sende inn søknad.

Besøk https://www.vif-samfunn.no/

Tips
  • Sted
    Sørmarka
  • Fra 24 Jun 2019
  • Til 18 Aug 2019
Kontaktinfo
Stikkord
Gratis Sommerferie