< Tilbake
Tips

Gavekort til inngangsbillett til Fangene på Fortet

Beskrivelse

Fangene på Fortet i Nydalen ønsker å gi utvalgte familier gavekort til inngangsbillett i sommer!

Spill på lag og løs oppgaver i celler med både fysiske og psykiske oppgaver. Klarer dere å slå de andre deltakerne?

For å løse oppgavene er det nemlig behov for alle slags egenskaper og talenter, både kunnskapsmessig, fysisk, og psykologisk! Kjenner du noen som tar en utfordring?
Her finnes det ingen tigere, men man vil kjenne igjen mange av oppgave fra den populære tv-serien. Fortet har 45 rom eller celler med ulike aktiviteter som man må løse som et lag på mellom 3-5 personer. Cellene har ulik grad av fysiske utfordringer eller hjernetrim. Her får man testet hukommelse, balanse, beregning, logikk, styrke og mattekunnskaper. Alle rom krever solid laginnsats og laget blir belønnet med poeng etter hvor raskt og riktig laget løser oppgavene.

Slik spiller man: Laget velger seg et navn (og kanskje et eget kamprop?) og registrerer seg i skranken. Deretter velger man celler å spille i under den tiden man har til rådighet, i dette tilfellet 90 minutter. Lampen vil løse grønt om rommet er ledig. Når laget er ferdig med oppgavene, får man en utskrift med resultatet. Man kan kan hele tiden følge med på skjermer hvordan laget ligger an.

Normal fysikk, ellers ingen krav. Man må være 3-5 personer for å danne et lag. Denne opplevelsen passer de fleste fra åtte år og oppover.

Ta kontakt med feriesentralen@unicef.no om dette høres interessant ut for din familie:-)

Tips
  • Sted
    Nydalen
  • Fra 18 Jun 2019
  • Til 31 Aug 2019
Kontaktinfo
Stikkord
Inne Gratis Sommerferie